ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ιταλός έφτιαξε το πορτρέτο του Πούτιν στο χωράφι του (βίντεο)

Ιταλός έφτιαξε το πορτρέτο του Πούτιν στο χωράφι του (βίντεο)

Ένα πορτρέτο του Πούτιν σε χωράφι 135 μέτρων δημιούργησε ο Ντάριο Γκαμπαρίν το οποίο είναι ορατό μόνο από αέρος λόγω του τεράσιου μεγέθους του…

Ιταλός καλλιτέχνης μεταμόρφωσε το χωράφι κοντά στη Βερόνα σε ένα τεράστιο πορτρέτο του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν λίγο πριν την έναρξη των εργασιών της Συνόδου G20. Για να το πετύχει χρειάστηκε αρκετές ώρες δουλειάς καθώς κι ένα τρακτέρ ενός αγρότη.

Ο Ντάριο Γκαμπαρίν δημιούργησε το πορτρέτο σε ένα χωράφι 135 μέτρων. Είναι μόνο ορατό από αέρος, λόγω του μεγέθους του. Ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει παρόμοια πορτρέτα του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και της Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας των ΗΠΑ.

Ο καλλιτέχνης δήλωσε ότι δεν μετράει τα χωράφια πριν ξεκινήσει να οδηγεί αλλά δημιουργεί αυτές τις τεράστιες εικόνες με το «καλό μάτι» του και τις οδηγικές του ικανότητες στο τρακτέρ.

Ο μόνος περιορισμός στις δημιουργίες του είναι η περίοδος κατά την οποία μπορεί να δημιουργεί. Δηλαδή ανάμεσα στο μάζεμα μιας σοδειάς και την σπορά της επόμενης. Αυτό σημαίνει ότι το τεράστιο πορτρέτο του Πούτιν θα εξαφανιστεί τις επόμενες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=gfrTdVesTWU

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.