Ρίο: Συνελήφθη άντρας με όπλο και μαχαίρια στο αυτοκίνητο

Ρίο: Συνελήφθη άντρας με όπλο και μαχαίρια στο αυτοκίνητο

Οι αρχές σταμάτησαν τον δράστη για δειγματοληπτικό έλεγχο και βρήκαν μια κυνηγετική καραμπίνα με ξυσμένο αριθμό βάσης.

Την πιθανή εμπλοκή ενός 44χρονου Έλληνα σε κυκλώματα παρανομίας με ληστείες ή άλλα αδικήματα ερευνούν οι άνδρες της Ασφάλειας Πάτρας, μετά την σύλληψή του από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. με ένα μικρό οπλοστάσιο κρυμμένο στο αυτοκίνητό του.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης ακινητοποιήθηκε στο Ρίο για δειγματοληπτικό έλεγχο, ο οποίος έβγαλε «λαγό»! Κάτω από το πίσω κάθισμα από την πλευρά του οδηγού, βρέθηκαν μια κυνηγετική καραμπίνα με ξυσμένο αριθμό βάσης και παραποιημένη κάννη την οποία είχε οπλισμένη με τέσσερα φυσίγγια και 24 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Στον ίδιο χώρο, ο 44χρονος είχε κρύψει και δύο μαχαίρια, το ένα από τα οποία πτυσσόμενο. Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους συνελήφθη. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.