Ηράκλειο: Ζευγάρι κατάφερε να κλέψει το ίδιο κατάστημα τέσσερις φορές

Ηράκλειο: Ζευγάρι κατάφερε να κλέψει το ίδιο κατάστημα τέσσερις φορές

Συνελήφθησαν ένας 30χρονος Έλληνας και η 31χρονη Βελγίδα σύντροφός του που είχαν «βάλει στο μάτι» ένα μαγαζί στο Ηράκλειο.

Δεκάρα δεν πλήρωναν για να απολαμβάνουν τον αγαπημένο τους καπνό για στριφτά τσιγάρα ένας 30χρονος Έλληνας και η 31χρονη Βελγίδα σύντροφός του, αφού είχαν βρει τρόπο να τον… κλέβουν από το κατάστημα μιας 39χρονης γυναίκας στο Ηράκλειο την ώρα που την απασχολούσαν ζητώντας άλλα εμπορεύματα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τέταρτη κατά σειρά κλοπή μέσα στους τελευταίους δύο μήνες, ωστόσο, στάθηκε μοιραία για το πονηρό ζευγάρι. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος είχε το νου της, μετά τις προηγούμενες τρεις κλοπές ειδών καπνού που συνδυάζονταν με την παρουσία τους στο μαγαζί και τους έπιασε στα πράσα να αρπάζουν συσκευασίες από τα ράφια. Αμέσως ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που συνέλαβαν τον 30χρονο και την 31χρονη και τους παρέδωσαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση, για το ενδεχόμενο να έχουν ξαφρίσει και άλλα καταστήματα. Στο μεταξύ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.