ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χυμός από λάιμ ευθύνεται για δευτέρου βαθμού έγκαυμα 52χρονου στις Η.Π.Α

Χυμός από λάιμ ευθύνεται για δευτέρου βαθμού έγκαυμα 52χρονου στις Η.Π.Α

Ένας πατέρας από τη Μινεσότα των Η.Π.Α υπέστη έγκαυμα που σίγουρα δε θα θέλαμε με τίποτα να μας συμβεί!

Ο πατέρας των δύο παιδιών προετοίμαζε στην αυλή το πάρτι για την κόρη του, όταν το χέρι του… φούντωσε, πρήστηκε και έβγαλε παντού φουσκάλες. Στο νοσοκομείο αντιμετωπίστηκε ως σοβαρότατο έγκαυμα και μάλιστα του έγιναν ενέσεις στεροειδών, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα.

Ο ίδιος απόρησε, πώς ήταν δυνατόν να υποστεί τέτοιο έγκαυμα και μόνο στο χέρι του. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα δείγματα που πήραν οι γιατροί, έλυσαν το μυστήριο.

Το δέρμα του είχε υποστεί έγκαυμα διότι διαγνώστηκε με φωτοδερματίτιδα, η οποία προκαλείται από την αντίδραση του δέρματος στον ήλιο και στα συστατικά που περιέχουν οι χυμοί των λεμονιών, των λάιμ και μερικών άλλων φρούτων και φυτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πάρτι δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τον 52χρονο πατέρα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.