ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τυλιχτό σουβλάκι με γύρο… σοκολάτα

Τυλιχτό σουβλάκι με γύρο… σοκολάτα

Κάποιος λαμπρός νους στην Αυστραλία, συνέλαβε την ιδέα να στήσει γυράδικο για φανατικούς της σοκολάτας. Στη θέση του κρέατος, έβαλε μια λαχταριστή στήλη σοκολάτας, η οποία και κόβεται όπως ο γύρος για να γεμίσει ένα εντυπωσιακό γλυκό πιτόγυρο. Τα υπόλοιπα υλικά είναι υπόθεση του πελάτη και του ρητού “περί ορέξεως κολοκυθόπιτα”.

Ο Χαρούμενος Λάρι, “Happy Larry”, άνοιξε το ιδιότυπο κεμπαμπτσίδικο στο Περθ της Αυστραλίας και φαίνεται πως είχε ιδιαίτερη επιτυχία. Τα γλυκά τυλιχτά του κέρδισαν τις εντυπώσεις και πλέον, όπως ενημερώνει από τη σελίδα του στο facebook, αναζητά μεγαλύτερο χώρο για να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερες γλυκιές δημιουργίες.

Τη χρονιά που μας πέρασε, στην εποχή του γλυκού πιτόγυρου πέρασε και το Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα η Ουαλία.Ακόμα, οι στήλες σοκολάτας παρασκευάζονται από δαιμόνιους Ιταλούς ζαχαροπλάστες στην Πάρμα της Ιταλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.