ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στην Κρήτη (βίντεο)

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στην Κρήτη (βίντεο)

Στάχτη έγινε το εργοστάσιο με στρώματα στην περιοχή Τύλισο στο Ρέθυμνο Κρήτης…

Ολονύχτια μάχη με μικρές εστίες φωτιάς έδιναν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, που παρέμειναν στο εργοστάσιο στρωμάτων και λευκών ειδών της οικογένειας Βατσινά στο Βιοτεχνικό Πάρκο Τυλίσου, που το απόγευμα της Κυριακής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι τώρα έγινε παρανάλωμα του πυρός.

Είκοσι έξι πυροσβέστες με δέκα οχήματα παρέμειναν στο σημείο καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, καθώς λόγω των εύφλεκτων υλικών, που περιείχαν μέσα οι αποθήκες του εργοστασίου, συνεχώς “ξεπηδούσαν” μικρές εστίες φωτιάς, σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η φωτιά, που ξέσπασε γύρω στις 4 το απόγευμα της Κυριακής, άφησε πίσω της στάχτη και αποκαΐδια, αφού έκαψε τα πάντα στο πέρασμα της.

Οι πυροσβέστες πραγματικά κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε η φωτιά να μην επεκταθεί και σε παρακείμενες επιχειρήσεις, καθώς τα εύφλεκτα υλικά, βοηθούσαν στην επέκταση της πύρινης λαίλαπας με γρήγορο ρυθμό.

Στην επιχείρηση πυρόσβεσης ρίχτηκαν περισσότεροι από 40 πυροσβέστες με 16 οχήματα, ενώ τους συναδέλφους τους του Ηρακλείου συνέδραμαν δυνάμεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αγίου Νικολάου και του Ρεθύμνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.