ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κόρη γνωστού επιχειρηματία «έπεσε» θύμα κλοπής σε πολυτελή βίλα που νοίκιασε

Κόρη γνωστού επιχειρηματία «έπεσε» θύμα κλοπής σε πολυτελή βίλα που νοίκιασε

Η κόρη του Ανδρέα Δαυίδ, γνωστού και ως Mr Coca-Cola, Αλεξία-Ελένη, έπεσε θύμα κλοπής.

Ο δράστης μπήκε χωρίς να τον αντιληφθούν οι ένοικοι και χτύπησε φλέβα χρυσού καθώς, σύμφωνα με την Espresso, καθώς βρήκε ορθάνοιχτο το χρηματοκιβώτιο και άρπαξε από μέσα μία τσάντα με κοσμήματα αξίας 1.000.000 ευρώ, 35.000 σε μετρητά, διαμάντια και προσωπικά αντικείμενα.

Η κλοπή, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία η Αλεξία-Ελένη έγινε το πρωί της Δευτέρας όταν ο άγνωστος εισβολέας βρήκε ανασφάλιστο ένα παράθυρο και μπήκε στη βίλα χωρίς να τον πάρουν είδηση η ίδια, ο σύζυγός και ο σωματοφύλακάς της και τα τρία ανήλικα παιδιά της, εντόπισε το χρηματοκιβώτιο, άρπαξε την τσάντα κι έγινε καπνός.

Πιθανολογείται πως ο κακοποιός είχε και συνεργούς ενώ άγνωστο παραμένει εάν είχε σχεδιάσει την επίθεση κι αν είχε στοχοποιήσει την κόρη του ζάπλουτου επιχειρηματία.

Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τις Αρχές και αμέσως έφτασαν άνδρες της Σήμανσης που «χτένισαν» την βίλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η τσάντα με τα μετρητά, τα κοσμήματα και τα προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας βρέθηκε πεταμένη σε απόσταση μίας ώρας από το resort.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συγκεκριμένη βίλα δεν υπάρχουν κάμερες καθώς αυτές τοποθετούνται από της προσωπική ασφάλεια του εκάστοτε επιχειρηματία που την νοικιάζει αν και εφόσον το επιθυμεί. Η τσάντα έχει σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου εξετάζεται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.