ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γαβρόγλου: Προσωρινή στέγαση δημοτικού σχολείου στη Βρίσα

Γαβρόγλου: Προσωρινή στέγαση δημοτικού σχολείου στη Βρίσα

Προσωρινή στέγαση του δημοτικού σχολείου στη Βρίσα με απόφαση του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, ανατέθηκε στην Αυτοτελή Διεύθυνση Κτιριακής και Υλικοτεχνικής Υποδομής του υπουργείου Παιδείας.

Συγκεκριμένα η διεύθυνση θα προβεί στην ανάθεση της εκπόνησης μελετών και της εκτέλεσης εργασιών για τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές στέγασης, με χρήση έξη αιθουσών ελαφράς λυόμενης κατασκευής.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη γίνει η μελέτη για τη διαμόρφωση του χώρου αλλά και τα σχέδια για την τοποθέτηση των αιθουσών, ενώ άμεσα θα πραγματοποιηθεί η ανάθεση των δημόσιων συμβάσεων για το έργο αυτό.

Οι αίθουσες του δημοτικού σχολείου της Βρίσας θα τοποθετηθούν στον αύλειο χώρο του σχολείου που κατέρρευσε και θα λειτουργήσουν έως ότου ξανακτιστεί το σχολείο, έργο που ανέλαβε να υλοποιήσει ο σύλλογος της σχολικής κοινότητας του Ελληνοαμερικανικού Κολεγίου Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.