ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βόλος: Νέο γκράφιτι στο Δημοτικό Κολυμβητήριο από τον Same84 (φωτό)

Βόλος: Νέο γκράφιτι στο Δημοτικό Κολυμβητήριο από τον Same84 (φωτό)

Μετά το εμβληματικό του artwork για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια ο Same84 «χτυπά» με νέο γκράφιτι στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Βόλου…

Πριν λίγο καιρό είχε προσελκύσει τα βλέμματα των περαστικών -και όχι μόνο- όταν με μία μοναδική τοιχογραφία του, είχε απεικονίσει, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε ποτέ η χώρα, το Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο πρώτο γήπεδο που αγωνίστηκε, στα Σεπόλια.

Πρόσφατα, ο Same84 συνεργάστηκε με την ομάδα Urbanact, προκειμένου να «γεμίσει» με την τέχνη του, ο άδειος τοίχος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, στο Βόλο.

Το αποτέλεσμα; Για άλλη μία φορά εντυπωσιακό!

Στο γκράφιτι αποτυπώνεται ένα κολυμβητής, που με τα χέρια ανοιχτά, στο κολυμβητικό στυλ της «πεταλούδας», δίνει την αίσθηση ότι ετοιμάζεται να βγει από τον τοίχο.

Η ομάδα Urbanact δηλώνει:

«Σ’ ένα χώρο δηλαδή που τον επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών, αλλά κυρίως νέοι και νέες. Η τοιχογραφία μας θα αποτελούσε την νέα βιτρίνα του Κολυμβητηρίου και η δημιουργία της συνέπεσε με μια ακόμη δράση, την φιλοξενία πανελληνίου πρωταθλήματος πόλου και κολύμβησης. Οι προσμονές πολλές και οι προσδοκίες άλλες τόσες».

Το γκράφιτι πραγματοποιήθηκε σε διάστημα τριών -γεμάτων- ημερών, υπό συνθήκες καύσωνα,ενώ κατάφερε να προσελκύσει πολλούς κατοίκους του Βόλου, οι οποίοι έσπευσαν για να το απολαύσουν και παράλληλα τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν και να έρθουν πιο κοντά στην τέχνη του γκράφιτι και στον ταλαντούχο καλλιτέχνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γκράφιτι που απεικονίζει το Γιάννη Αντετοκούνμπο, στα Σεπόλια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.