Αληθινό «Hangover»: Πήγε για μια μπύρα με φίλους και… ξύπνησε στην Ίμπιζα – Η κοπέλα του έξαλλη (φωτό)

Αληθινό «Hangover»: Πήγε για μια μπύρα με φίλους και… ξύπνησε στην Ίμπιζα – Η κοπέλα του έξαλλη (φωτό)

Ένας 30χρονος Ουαλός, ο Γκάρεθ Κέλι είχε βγει για μία χαλαρή μπύρα με τους κολλητούς του σε μία παμπ στο Πορθ Κόουλ. Κάτι πολύ συνηθισμένο και ελαφρώς ρουτίνα για τους Βρετανούς. Η μία μπύρα έφερε την άλλη λοιπόν και συνήθως εκείνη την ώρα παίρνονται οι πιο λάθος αποφάσεις.

Ή για να είμαστε πιο επιεικείς, οι πιο ασυνήθιστες.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα άρχισε να στέλνει μηνύματα στην 20χρονη κοπέλα του, τη Χάνα Γουίλιαμς. Στα μηνύματα που έστελνε στην πανέμορφη νεαρή, την ενημέρωνε ότι μαζί με τους φίλους, ήταν στο δρόμο για το αεροδρόμιο του Κάρντιφ, προκειμένου να πάρουν την πτήση για την Ίμπιζα.

Η κοπέλα στην αρχή νόμιζε πως ο σύντροφός της έκανε μία από τις συνηθισμένες του πλάκες, μέχρι να καταλάβει ότι όντως τα εννοούσε. Ο διάλογος που ακολούθησε είναι ενδεικτικός.

Η ιστορία της τρελοπαρέας ωστόσο συνεχίστηκε καθώς, άργησαν να φτάσουν στο αεροδρόμιο και έχασαν την πτήση.

Ο επιμένων νικά όμως καθώς από το αεροδρόμιο του Κάρντιφ αναχώρησαν για αυτό του Μπρίστολ από όπου τελικά κατάφεραν να φτάσουν στην Ισπανία, όμως ο ήρωας της υπόθεσης δεν είχε τελειώσει το τρολάρισμα, καθώς έστελνε φωτογραφίες στην αγαπημένη με τον ίδιο αραχτό σε μία ξαπλώστρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.