ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μητέρα είδε μια άγνωστη κοντά στον τάφο του γιου της – Αγκαλιάστηκαν αμέσως (βίντεο)

Μητέρα είδε μια άγνωστη κοντά στον τάφο του γιου της – Αγκαλιάστηκαν αμέσως (βίντεο)

Άκρως συγκινητική στιγμή για δυο γυναίκες που στην ουσία ήταν άγνωστες αλλά παράλληλα αισθάνονται τόσο κοντά.

Ο Tyson πέθανε όπως έζησε, με θάρρος. Έφυγε ένα βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα. Η τελευταία του πράξη ήταν η δωρεά των οργάνων του. Μία γυναίκα, η Laura Ericks, παρέλαβε το πάγκρεας και το νεφρό του. Οι γιατροί έλεγαν ότι δεν θα ζούσε μέχρι τα 40, αλλά χάρη στον Tyson, η Laura είναι τώρα 45.

Είναι από τις ιστορίες που σπάνε καρδιές – Ο νεαρός απεβίωσε το 2014, αλλά η κίνηση της οικογένειάς του να δωρίσει τα όργανά του έχει διαχρονική ισχύ.

Την ημέρα του μνημοσύνου του Tyson, η μητέρα του Julie και η αδερφή του Whitney πήγαν στον τάφο του.

Την ίδια μέρα, η Laura και ο άντρας της έκαναν διακοπές εκεί κοντά. Η Laura ένιωσε ότι δεν μπορούσε να φύγει αν δεν έβρισκε πρώτα τον τάφο του Tyson. Όταν έφτασε, είδε την Julie και την Whitney.

Πήρε μια στιγμή, αλλά όταν η μαμά του κατάλαβε ποια ήταν και τι είχε μέσα της, αγκαλιάστηκαν αμέσως. Αλλά λίγες μέρες αργότερα, όταν η Julie πήγε ξανά στον τάφο, παρατήρησε κάτι γραμμένο στον σταυρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Ο ήρωας μου. Σ’ ευχαριστώ για αυτό το δώρο της ζωής. Laura», έλεγε το μήνυμα. Τόσο απλό, τόσο συγκινητικό και ο καλύτερος τρόπος που θα μπορούσε κανείς να θυμάται τον Tyson: σαν ήρωα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.