Πάργα: Ανακάλυψαν χασισοφυτείες ανάμεσα σε καλαμπόκια

Πάργα: Ανακάλυψαν χασισοφυτείες ανάμεσα σε καλαμπόκια

Εντοπίστηκαν χασισοφυτείες στην Πάργα τις οποίες καλλιεργούσαν δύο Έλληνες ανάμεσα σε καλαμπόκια…

Το ελικόπτερο της Αστυνομίας και ο σκύλος ανιχνευτής καθοδήγησαν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας Ειδικών Δράσεων στις δυο καλά κρυμμένες χασισοφυτείες

Το ελικόπτερο της Αστυνομίας και ο σκύλος ανιχνευτής καθοδήγησαν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας Ειδικών Δράσεων στις δυο καλά κρυμμένες χασισοφυτείες, που καλλιεργούσαν δυο Έλληνες ανάμεσα σε καλλιέργειες καλαμποκιού και πυκνούς θάμνους σε διφορετικά χωριά του Δήμου Πάργας.

Η πρώτη φυτεία, που αποτελούνταν από 12 γιγάντια δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο και τριών μέτρων, εντοπίστηκε μέσα στην καλλιέργεια αραβοσίτου στο αγροτεμάχιο ενός 56χρονου ο οποίος συνελήφθη. Σε ένα αρδευτικό αυλάκι κοντά στη φυτεία και στο σπίτι του, βρέθηκαν κρυμμένες επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 518,6 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δεύτερη φυτεία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καλυμμένο από πυκνούς θάμνους, μέσα σε μια αγροτική έκταση που ανήκει σε έναν 46χρονο και αποτελούνταν από άλλα 27 τεράστια δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως τριών μέτρων που κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα πειστήρια. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.