ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αίγυπτος: Νέα στοιχεία για τον δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε τουριστικό θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας

Αίγυπτος: Νέα στοιχεία για τον δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε τουριστικό θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας

Η έρευνα που διεξάγεται σύμφωνα με δύο πηγές των αρχών, αποκάλυψε ότι ένας Αιγύπτιος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τρεις ξένες τουρίστριες και τραυμάτισε άλλους τρεις τουρίστες στα μέσα του Ιουλίου σε θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας, είχε προσπαθήσει να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αμπντέλ Ραχμάν Σαμπάν Αμποκοράχ σκότωσε δύο γυναίκες από την Γερμανία και μία γυναίκα από την Τσεχία, ενώ τραυμάτισε άλλους τρεις ξένους τουρίστες στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο Χουργκάντα της Ερυθράς Θάλασσας, στις 14 Ιουλίου. Ο δράστης της επίθεσης είχε συλληφθεί από το προσωπικό του ξενοδοχείο.
Ο ίδιος, βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με κατηγορίες που σχετίζονται με την τρομοκρατία, σύμφωνα με δύο πηγές, ενώ δεν έχει γίνει επίσημος σχολιασμός σχετικά με τα κίνητρα των επιθέσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.