Στυλίδα: Συνελήφθη 51χρονος που πυροβολούσε άσκοπα

Στυλίδα: Συνελήφθη 51χρονος που πυροβολούσε άσκοπα

Ο 51χρονος ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ πυροβολούσε άσκοπα το βράδυ της Δευτέρας και αναστάτωσε όλη την περιοχή με τους πυροβολισμούς του…

Πανικό σκόρπισαν στην πόλη της Στυλίδας οι απανωτοί πυροβολισμοί που άρχισαν να πέφτουν ξαφνικά αργά το βράδυ της Δευτέρας, δημιουργώντας φόβος για… ένοπλη συμπλοκή! Τελικά, αποδείχθηκε ότι προέρχονταν από έναν μεθυσμένο κάτοικο της περιοχής!

Μετά από τηλεφώνημα που έκαναν αγανακτισμένοι κάτοικοι στην τοπική Αστυνομία, οι άνδρες του τμήματος έφτασαν στο σημείο και βρήκαν τον 51χρονο ένοικο ενός σπιτιού με το όπλο στα χέρια να πυροβολεί άσκοπα, ενώ βρισκόταν εμφανώς υπό την επήρεια οινοπνεύματος! Πάντως, δεν προέβαλε αντίσταση όταν του έβαλαν χειροπέδες και οδηγήθηκε στο τμήμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την διάρκεια έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 51χρονου, βρέθηκαν τρία κυνηγετικά αεροβόλα τα οποία ο «πιστολέρο» κατείχε με νόμιμες άδειες. Όταν τα… νέφη του αλκοόλ διαλύθηκαν, ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων και διατάραξη κοινής ειρήνης και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.