ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορυδαλλός: Τι ισχυρίζεται ο Αρμένιος κουρέας που δέχθηκε την επίθεση με πυροβολισμούς (φωτό,βίντεο)(upd)

Κορυδαλλός: Τι ισχυρίζεται ο Αρμένιος κουρέας που δέχθηκε την επίθεση με πυροβολισμούς (φωτό,βίντεο)(upd)

Ο 24χρονος Αρμένιος στον οποίο ανήκει το κατάστημα στον Κορυδαλλό έξω από το οποίο έπεσαν οι πυροβολισμοί το βράδυ της Τρίτης που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μία 29χρονη κοπέλα από αδέσποτη σφαίρα ισχυρίζεται οτι δεν γνωρίζει κανέναν από τους δράστες…

Η αστυνομία από την πλευρά της κάνει λόγο για μαφιόζικη επίθεση και επιχειρεί να λύσει το μυστήριο πίσω από αυτή. Στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών πάντως ο 24χρονος κουρέας επέμενε ότι πρώτη φορά έβλεπε τους δράστες, ότι η επίθεσή στο κατάστημά του επί της οδού Ταξιαρχών ήταν απρόκλητη και ότι δεν έχει ανοιχτές διαφορές με κανέναν.

Οι έρευνες

Αμέσως στην αστυνομία σήμανε συναγερμός. Από το σημείο οι αστυνομικοί συνέλεξαν σφαίρες οι οποίες προήλθαν από δύο διαφορετικά όπλα. Οι σφαίρες βρήκαν στόχο στην τζαμαρία και τον τοίχο του κουρείου. Εκτός από τις σφαίρες όμως, οι αρχές εστιάζουν και στο υλικό που έχουν συλλέξει από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής καθώς προσπαθούν να αποκτήσουν μία καλύτερη εικόνα των προσώπων που έκαναν την επίθεση.

Από τις μαρτυρίες που συνέλεξαν προέκυψε πάντως ότι οι δράστες μιλούσαν ελληνικά και εκφράζονταν με έντονο μίσος εναντίων των «στόχων» τους.

Χθες, η ΔΙ.ΑΣ προχώρησε και σε 6 προσαγωγές, όπως προέκυψε όμως κανένα από τα άτομα αυτά δεν είχε σχέση με το περιστατικό.

Η ΕΛ.ΑΣ από την πλευρά της πάντως έχει να ερευνήσει μία σειρά από περιστατικά «αδέσποτων» σφαιρών, με πιο τραγικό τον θανάσιμο τραυματισμό του 11χρονου Μάριου στο προαύλιο του σχολείου του στο Μενίδι.

Μετά την τραγωδία με τον 11χρονο μαθητή που προκάλεσε την οργή των κατοίκων του Μενιδίου, οι οποίοι απαιτούν καλύτερη αστυνόμευση στην περιοχή τους, σημειώθηκαν και άλλα παρόμοια περιστατικά. Σε ένα από αυτά, ένα 14χρονο κορίτσι που ζει με την οικογένειά του στην οδό Θεοφυλάχτου στο Μενίδι, στάθηκε τυχερό όταν σφαίρα από ευθεία βολή καρφώθηκε στο σπίτι της.

Τέλος, μυστήριο καλύπτει και τον τραυματισμό μοτοσικλετιστή στη Δραπετσώνα ο οποίος δέχθηκε μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι και ενώ ήταν εν κινήσει. Οι Αρχές ωστόσο στην περίπτωσή του εκτιμούν ότι μπορεί να μην δέχθηκε σκάγι, αλλά κομμάτι από ρουλεμάν.

———————————————————————

Εκτός κινδύνου βρίσκεται η κοπέλα που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα

Σταθερή έχοντας ξεφύγει τον κίνδυνο η 29χρονη κοπέλα που χτυπήθηκε από «αδέσποτη σφαίρα» ύστερα από συμπλοκή στον Κορυδαλλό, παραμένει νοσηλευόμενη στο «Αττικό» νοσοκομείο.

Τυχερή μέσα στην ατυχία της αφού η 29χρονη κοπέλα βρήκε το κουράγιο παρά το σοκ της να εξηγήσει στους δικούς της ανθρώπους τι ακριβώς συνέβη τη στιγμή του καβγά και πώς την τραυμάτισε η σφαίρα.

«Εκείνη την ώρα που έγινε το συμβάν εγώ καθόμουν στην καφετέρια μαζί με τον αρραβωνιαστικό μου όταν ακούσαμε μια παρέα να τσακώνεται. Δεν έδωσα σημασία στην αρχή όταν ξαφνικά ένιωσα ένα κάψιμο στο σώμα μου και κατάλαβα ότι αιμορραγώ από σφαίρα. Ο αρραβωνιαστικός μου αγχώθηκε κι αυτός πολύ, εγώ δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε απλά ότι δέχθηκα σφαίρα και μετά διακομίστηκα στο νοσοκομείο» λέει η 29 χρονη κοπέλα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν στις 23:25 την Τρίτη το βράδυ σε καφετέρια του Κορυδαλλού στην πλατεία Ελευθερίας, συγκεκριμένα στην οδό Ταξιαρχών 16. Η 29χρονη καθόταν σε καφετέρια της περιοχής με την παρέα της όταν ξαφνικά δέχτηκε σφαίρα! Την ίδια ώρα, λίγα μέτρα παρακάτω, έξω από ένα κομμωτήριο που ανήκει σε Αρμένιο, υπήρξε συμπλοκή και έπεσαν πυροβολισμοί.

Η αστυνομία εκτιμά ότι από τους πυροβολισμούς στο κομμωτήριο, μία σφαίρα βρήκε την άτυχη γυναίκα στην κοιλιά με αποτέλεσμα να πάθει τρώση εντέρου.

Η 29χρονη μεταφέρθηκε στο «Αττικό» Νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε και η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Η αστυνομία που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη έχει κάνει μέχρι στιγμής έξι προσαγωγές, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό κατέγραψε τις στιγμές μετά τους πυροβολισμούς και την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.