Αλβανός συνελήφθη 14 χρόνια μετά το έγκλημα – Είχε δολοφονήσει επιχειρηματία με τσεκούρι

Αλβανός συνελήφθη 14 χρόνια μετά το έγκλημα – Είχε δολοφονήσει επιχειρηματία με τσεκούρι

Ο Αλβανός είχε δολοφονήσει επιχειρηματία με τσεκούρι στην Τρίπολη δεκατέσσερα χρονιά πριν, όταν όμως προσπάθησε να επιστρέψει στην Ελλάδα τον τσάκωσαν…

Μια ολόκληρη ζωή κατάφερνε να… διαφεύγει ένας επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός που φέρεται να είχε δολοφονήσει με τσεκούρι έναν επιχειρηματία στην Τρίπολη πριν από 14 ολόκληρα χρόνια, ενώ κατηγορούνταν και για υποθέσεις ναρκωτικών!

Όταν, όμως, προσπάθησε να επιστρέψει στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα να πληρώσει.

Οι αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου που έκαναν έλεγχο στον 35χρονο αλλοδαπό στο σημείο εισόδου στην Κακαβιά Ιωαννίνων, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Τρίπολης για ανθρωποκτονία με πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε διαπράξει στις 14 Ιουνίου του 2003!

Ο ίδιος ανακριτής είχε εκδώσει και άλλο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για έσοδα από εγκληματική δραστηριότητα και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κατηγορίες για τις οποίες είχε εκδοθεί σε βάρος του και διάταξη του Προέδρου Εφετών Ναυπλίου Αργολίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 35χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, που έδωσε εντολή να εκτελεστούν τα τρία διωκτικά έγγραφα και να μεταχθεί στην Τρίπολη για να απολογηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.