Έκκληση για να βρεθεί ο 26χρονος – «Ανησυχώ για το παιδί μου», λέει η μητέρα του αγνοούμενου (φωτό)

Έκκληση για να βρεθεί ο 26χρονος – «Ανησυχώ για το παιδί μου», λέει η μητέρα του αγνοούμενου (φωτό)

Η μητέρα του 26χρονου κάνει έκκληση για να βρεθεί ο γιος της που έχει εξαφανιστεί από τις 2 Αυγούστου απο τον Πειραιά. Προσπαθεί από διάφορες μαρτυρίες να βρει τα ίχνη του γιου της γιατί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και φοβάται τα χειρότερα.

Δύο ολόκληρες ημέρες συγκεντρώνει και διασταυρώνει στοιχεία που έχουν να κάνουν με την εξαφάνιση του παιδιού της, αλλά μάταια.

Ο γιος της έφυγε από το σπίτι χωρίς να πάρει χρήματα μαζί του και αυτό είναι που την κάνει να ανησυχεί πολύ, όπως η ίδια λέει.

«Ανησυχώ για το παιδί μου, δεν έχουμε κανένα νέο του ακόμα, εδώ και δυο ημέρες. Μου τηλεφωνούν διάφοροι που υποστηρίζουν πως τον είδαν, ακούω τις μαρτυρίες τους αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί.

Αν είναι καλά, ας μου τηλεφωνήσει γιατί φοβάμαι πολύ», λέει η μητέρα του 26χρονου.

Η ίδια έχει απευθυνθεί στις αρχές αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι για την εξαφάνιση του παιδιού της.

Ο 26χρονος νεαρός εξαφανίστηκε από το σπίτι του στον Πειραιά, Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 2.30 τα ξημερώματα με τη μηχανή του, η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στο 191οχλμ Αθηνών -Λαμίας, κοντά στο Μώλο.

Οι αρχές πιθανολογούν ο νεαρός να κινείται πεζός, ενώ το τελευταίο στίγμα από το κινητό του τηλεφώνου εντοπίστηκε στην περιοχή της Φθιώτιδας κοντά στη Λαμία.

Ο νεαρός την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και γκρι σορτσάκι. Έχει ύψος 1,75 και ζυγίζει 80 κιλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.