ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ύδρα: Νεκρός 70χρονος Κύπριος που αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη

Ύδρα: Νεκρός 70χρονος Κύπριος που αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη

Άσχημο τέλος είχαν οι διακοπές για 70χρονο Κύπριο στην Ύδρα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη 2 Αυγούστου.

Για τον εντοπισμό του στήθηκε μεγάλη επιχείρηση, με τη συμμετοχή της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της ΕΜΑΚ με ειδικό συνεργείο και εκπαιδευμένο σκύλο, ενώ πυροσβεστικό κλιμάκιο συνέδραμε στο έργο.

Ο 70χρονος επισκέφθηκε το νησί με τη σύζυγό του, όταν εξαφανίστηκε στην περιοχή Μπίστι όπου είχε πάει να κολυμπήσει. Εκεί, φαίνεται ότι έχασε τον προσανατολισμό του. Όταν η σύζυγός του αντιλήφθηκε ότι ο 70χρονος δεν επέστρεψε, ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Ύδρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τέλει, ο 70χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε δύσβατο σημείο την επόμενη ημέρα με αποτέλεσμα να διερευνάται το ενδεχόμενο ο θάνατος του να προήλθε από ατύχημα χωρίς να αποκλείονται και τα παθολογικά αίτια αναφέρει το sigmalive.com.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.