Το σημείωμα που άφησε οδηγός επάνω σε πινακίδα και… «έριξε» το διαδίκτυο (φωτό)

Το σημείωμα που άφησε οδηγός επάνω σε πινακίδα και… «έριξε» το διαδίκτυο (φωτό)

Υιοθετώντας, ενδεχομένως τον πιο ευφάνταστο τρόπο, ένας οδηγός προσπαθώντας να καθοδηγήσει σωστά το φίλο του, προκειμένου να μην χάσει μια… καίρια στροφή σε εθνική οδό.

Έτσι, λοιπόν, ο οδηγός αντί να τηλεφωνήσει στον φίλο του και να του δώσει οδηγίες για το πως θα φτάσει στον προορισμό του, έγραψε με μεγάλα γράμματα σε ένα σημείωμα «ΜΠΑΜΠΗ ΑΠΟ ΕΔΩ» και το κόλλησε πάνω στην πινακίδα της εθνικής οδού στην στροφή για Πρέβεζα, Πάργα.

Βέβαια δεν είναι γνωστό, αν ο Μπάμπης έφτασε τελικά στον προορισμό του, αλλά αυτό το ραβασάκι ήταν αρκετό για να προκαλέσει γέλια σε όλους όσους το έβλεπαν στον δρόμο, ενώ παράλληλα βρήκε το δρόμο προς το διαδίκυο, όπου φυσικά… έγινε «viral».

Δείτε τη φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.