«Χρειαζόμαστε νερό και ψωμί, δεν έχουμε επικοινωνία με το κέντρο», λέει πυροσβέστης μέσω Facebook! (φωτό)

«Χρειαζόμαστε νερό και ψωμί, δεν έχουμε επικοινωνία με το κέντρο», λέει πυροσβέστης μέσω Facebook! (φωτό)

Δραματικές εκκλήσεις έκανε ένας πυροσβέστης μέσω των social media και δη του Facebook κατά τη διάρκεια της Δευτέρας για να φέρουν νερό και ψωμί στους συναδέλφους του καθώς είχαν αφυδατωθεί, ανέφερε λιποθυμίες κάποιων, ενώ ανέφερε ότι δεν υπήρχε και επικοινωνία με το κέντρο της Πυροσβεστικής.

Χαρακτηριστικά νωρίς το πρωί ανέφερε μέσω του λογαριασμού του «Στην περιοχή μετόχι υπάρχουν πυροσβέστες που έχουν έλλειψη από νερό πόσιμο #εκλιπαρω οποίος είναι κοντά να βοηθήσει για πόσιμο νερό είναι ανάγκη επιβιώσεις ..!!!!»

Τρεις ώρες μετά συμπλήρωσε «Έχουμε έλλειψη νερού δεν έχουμε εποικοινωνια με το κέντρο μας και βρισκόμαστε Μετόχι και Αγίους είμαστε σε κατάσταση αφυδάτωσης #Εκλιπαρουμε οποίοι περνάνε από τα οχηματα πυρόσβεσης και έχουν νερό να βοηθήσουν!!!SOS».

Εν συνεχεία το μεσημέρι προσέθεσε από το σημείο όπου βρισκόταν στους Αγίους Αποστόλους στον Κάλαμο Αττικής «Βρισκόμαστε 2χιλ δυτικά των Αγίων 3 οχήματα και 20 άντρες 4 από αυτούς πολίτες εθελοντές σε λυποθυμη κατάσταση χρειαζόμαστε νερό ψωμί και ότι άλλο μπορεί να μας βοηθήσει δεν θα υποχωρήσουμε αλλά χρειαζόμαστε την βοήθεια σας αφήστε ότι μπορείτε στα οχήματα της αστυνομίας η της πυροσβεστικής»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.