ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μύκονος: 31χρονος Ιταλός έκανε διακοπές με πλαστά ευρώ

Μύκονος: 31χρονος Ιταλός έκανε διακοπές με πλαστά ευρώ

Ο 31χρονος Ιταλός είχε πάνω του επτά πλαστά χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 50 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και συνελήφθη για να παραπεμφθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου…

Σε πεδίο δράσης Ιταλών κακοποιών φαίνεται πως έχει μετατραπεί η κοσμική Μύκονος! Μετά την σπείρα με επικεφαλής την 18χρονη καλλίγραμμη Ναπολιτάνα που ξάφριζε πανάκριβα ρολόγια από πλούσιους τουρίστες, ένας ακόμη Ιταλός διαπιστώθηκε ότι έκανε πλούσιες διακοπές με… “πέτσινο” χρήμα!

Ο 31χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Μυκόνου σε μια περιοχή του νησιού των ανέμων και θεωρήθηκε ύποπτος. Γι’ αυτό, τον ακινητοποίησαν και του έκαναν σωματική έρευνα πιστεύοντας ότι θα έβρισκαν πάνω του κλοπιμαία. Όμως, βρήκαν μόνο χρήματα τα οποία αποδείχθηκαν πλαστά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Ιταλός είχε πάνω του επτά πλαστά χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 50 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και συνελήφθη για να παραπεμφθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ξατηγορούμενος για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν σε πόσες επιχειρήσεις της Μυκόνου έχει πληρώσει με πλαστά και αν έκρυβε κάπου και άλλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.