Βρετανία: 43χρονος οδηγός Mercedes πατάει πεζό και τον εγκαταλείπει (βίντεο)

Βρετανία: 43χρονος οδηγός Mercedes πατάει πεζό και τον εγκαταλείπει (βίντεο)

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο ο άτυχος άντρας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο ενώ ο 43χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση…

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου! Οδηγός Mercedes συνθλίβει με τις ρόδες πεζό και τον εγκαταλείπει, την ώρα που περαστικός καταγράφει την ανατριχιαστική στιγμή του συμβάντος.

Το περιστατικό εκτυλίχτηκε στις 11 Ιουλίου στο Birmingham και το απαθανάτισε ένας μοτοσικλετιστής, με κάμερα GoPro.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο ο άτυχος άντρας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Ο 43χρονος οδηγός της μαύρης Mercedes συνελήφθη από τις Αρχές, έξι ώρες αργότερα.

Μια φοιτήτρια που βρέθηκε μπροστά στη σκηνή, περιγράφει: «Ο άντρας μιλούσε στον οδηγό από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Ο οδηγός αρχίζει να φωνάζει, νευριασμένος, βάζει μπροστά και τον σέρνει κάτω από τις ρόδες του ΙΧ.

Ο 43χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.