ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: 37χρονη γυμνή γυναίκα τρόμαξε μέχρι θανάτου 72χρονη (φωτό)

ΗΠΑ: 37χρονη γυμνή γυναίκα τρόμαξε μέχρι θανάτου 72χρονη (φωτό)

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα, η 72χρονη Joyce Wood τηλεφώνησε στην αστυνομία, λέγοντας ότι στο σπίτι της είχε εισβάλει μια άγνωστη γυμνή γυναίκα, η οποία είχε ανέβει μάλιστα στο κρεβάτι της και χοροπηδούσε…

Δεκάδες ερωτηματικά έχει γεννήσει η υπόθεση του θανάτου μίας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία πέθανε από έμφραγμα λίγη ώρα αφότου εισέβαλε στο σπίτι της στο Μέιν μια γυμνή γυναίκα και άρχισε να «χοροπηδάει στο κρεβάτι της».

Σύμφωνα με τη New York Post, το παράξενο αυτό περιστατικό συνέβη ένα βράδυ του περασμένου Απριλίου. Γύρω στις 3 τα ξημερώματα, η 72χρονη Joyce Wood τηλεφώνησε στην αστυνομία, λέγοντας ότι στο σπίτι της είχε εισβάλει μια άγνωστη γυμνή γυναίκα, η οποία είχε ανέβει μάλιστα στο κρεβάτι της και χοροπηδούσε.

Οι συγγενείς της ηλικιωμένης, στους οποίους είχε τηλεφωνήσει πριν από την αστυνομία, έφτασαν πριν από το περιπολικό και έβγαλαν την ταραγμένη γυναίκα από το σπίτι, βάζοντάς την να καθίσει σε ένα αυτοκίνητο. Εκεί ακριβώς βρήκε την ηλικιωμένη το μοιραίο έμφραγμα, που την άφησε νεκρή μέσα σε δευτερόλεπτα.

Φτάνοντας στο σπίτι και ψάχνοντάς το, οι αστυνομικοί βρήκαν να κρύβεται στο εσωτερικό του μια γυμνή γυναίκα, η οποία συνελήφθη. Μετά από ανάκριση μερικών ωρών, η 37χρονη αφέθηκε ελεύθερη, ενώ μετά από μερικές μέρες απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος της για ανθρωποκτονία και παράνομη εισβολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με βάση το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος της καρδιοπαθούς γυναίκας ήταν άμεση συνέπεια της εισβολής της 37χρονης, η οποία δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα για ποιο λόγο προέβη σε αυτήν την αψυχολόγητη πράξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.