ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέα μόδα: Γυναίκες ζωγραφίζουν γεννητικά όργανα στα νύχια τους (φωτό)

Νέα μόδα: Γυναίκες ζωγραφίζουν γεννητικά όργανα στα νύχια τους (φωτό)

Νέα τάση στη μόδα με μανικιούρ που είναι άκρως ακατάλληλο για ανήλικους…

Μια νέα τάση στο μανικιούρ έχει κάνει την εμφάνισή της στα social media, με δεκάδες γυναίκες να ποστάρουν φωτογραφίες με τα παραποιημένα νύχια τους, πάνω στα οποία είναι ζωγραφισμένα μικροσκοπικά… αιδοία.

Το νέο trend, που χαρακτηρίζεται από κάποιους χρήστες «πρωτοποριακό» και από άλλους «κιτς» και «χυδαίο» κυκλοφορεί σε διαφορετικές εκδοχές, από την πιο υπαινικτική και διακριτική (όπου τα αιδοία εμφανίζονται απλώς ως περιγράμματα) μέχρι τις λεπτομερείς απεικονίσεις των γυναικείων γεννητικών οργάνων.

Κάποιες πρωτοπόροι της τέχνης του μανικιούρ δεν διστάζουν να επεκτείνουν την νέα μόδα για να συμπεριλάβουν στήθη ή και… ανδρικά πέη, αφού η genitalia nail art (όπως αποκαλείται το νέο trend) δεν γνωρίζει όρια.

Όσο για τη… φιλοσοφία πίσω από τη νέα τάση, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς είχε στο μυαλό της η πρώτη μανικιουρίστα που αποφάσισε να συνδυάσει αυτά τα δύο μέρη του γυναικείου σώματος, αλλά η ιδέα της σίγουρα κερδίζει πόντους για την πρωτοτυπία της.

Δείτε φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.