ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κρήτη: Ελεύθερος ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του τους δύο φοιτητές (βίντεο)

Κρήτη: Ελεύθερος ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του τους δύο φοιτητές (βίντεο)

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη αφέθηκε ο 20χρονος Γεωργιανός που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας για τα δύο νέα παιδιά 19 και 20 ετών, που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του στον δρόμο των Κουνουπιδιανών στο Ακρωτήρι Χανίων, την περασμένη Παρασκευή.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο νεαρός οδηγός εμφανίστηκε συντετριμμένος ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του, ενώ μέσω του δικηγόρου του ζήτησε συγγνώμη για την τραγωδία που προκάλεσε.

Μάλιστα φέρεται να έχει υποστεί κλονισμό από τις συνέπειες των πράξεων του, ενώ για μια ακόμη φορά ισχυρίστηκε πως δεν είδε τα δύο παιδιά που κινούνταν κατά μήκος του δρόμου με το σκυλάκι της αδικοχαμένης Στέλλας.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας από τη Γεωργία κατείχε άδεια ικανότητας οδηγού η οποία όμως είχε ισχύ μόνο για την πατρίδα του και όχι για την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας Χανίων είχε ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και για διατάραξη ειρήνης κοινωνιών.

Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7:00 το πρωί της Πέμπτης, πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης, τη στιγμή που οι δύο νέοι, έκαναν βόλτα το σκυλάκι τους.

Ξαφνικά, το αυτοκίνητο που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω στα δύο παιδιά, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 20χρονης Στέλλας, η οποία ξεψύχησε ακαριαία.

Ο 19χρονος Γιάννης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.