ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ιωάννινα: Κλείδωσαν τουρίστρια μέσα σε Κάστρο

Ιωάννινα: Κλείδωσαν τουρίστρια μέσα σε Κάστρο

Η τουρίστρια δεν άκουσε την ανακοίνωση γαι το κλείσιμο του μουσείου μέσα στο Κάστρο και όταν πήγε να φύγει απ’αυτό κατάλαβε ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να εξέλθει…

Θα θυμάται για πολύ καιρό την επίσκεψή της στα Γιάννινα, τουρίστρια από το εξωτερικό, καθώς συνοδεύτηκε από περιπέτεια, την οποία δεν είχε ξαναζήσει!

Η τουρίστρια κατά την παραμονή της στην περιοχή της, αργά το μεσημέρι της Πέμπτης επισκέφθηκε και το Δημοτικό Μουσείο Ιωαννίνων στο Κάστρο. Πιθανόν να μην είχε υπολογίσει ότι τα Μουσεία και γενικότερα οι αρχαιολογικοί χώροι λειτουργούν με ωράριο…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπάλληλος, λίγο πριν λήξει το ωράριο του προχώρησε στη σχετική ενημέρωση των επισκεπτών και με τη λήξη κλείδωσε το Μουσείο και αναχώρησε. Μόνο που η τουρίστρια δεν είχε αντιληφθεί τίποτα από όλα αυτά και έτσι βρέθηκε κλειδωμένη στο χώρο του Μουσείου.

Στις έξι περίπου το απόγευμα κι αφού είχε απολαύσει όλα τα εκθέματα και τους χώρους, κινήθηκε προς την έξοδο. Και τότε κατάλαβε ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη!

Η τουρίστρια έβαλε τις φωνές. Κάποιοι περίοικοι ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή της και κάλεσαν την Αστυνομία.

Περιπολικό έσπευσε στο σημείο και μετά από επικοινωνία με τους αρμόδιους του Δήμου το Μουσείο άνοιξε και η τουρίστρια εξήλθε εμφανώς σοκαρισμένη…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία επίσκεψη ρουτίνας είχε λάβει διαστάσεις περιπέτειας.. Το σίγουρο είναι ότι τα Γιάννινα θα της μείνουν αξέχαστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.