Επιδότηση ίντερνετ σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές

Επιδότηση ίντερνετ σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές

Τη μηνιαία επιδότηση για την παροχή πρόσβασης στο Internet σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές ανακοίνωσαν πριν λίγο οι συναρμόδιοι υπουργοί Ψηφιακής Πολιτικής και Παιδείας…

Την μηνιαία επιδότηση για την παροχή internet σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές, που θα εγγραφούν φέτος στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ανακοίνωσαν από κοινού ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.

“Το αύριο στο σήμερα” φιλοδοξεί να φέρει η πρωτοβουλία για τη μηνιαία επιδότηση παροχής internet σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές, καθώς εμπίπτει σε ένα σύνολο δράσεων που κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση, ανέφερε ο Νίκος Παππάς κατά τη συνέντευξη Τύπου.

Η εξοικείωση και η δυνατότητα πρόσβασης των φοιτητών στο διαδίκτυο είναι αυτονόητη, επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το διαδίκτυο κρύβει δυνατότητες και αξίες τόνισε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, καθώς ζούμε σε μια περίοδο ριζικών αλλαγών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.