ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: «Φτιαγμένη» βρέθηκε η φοιτήτρια που χάθηκε γυμνή στο δάσος για ένα μήνα

ΗΠΑ: «Φτιαγμένη» βρέθηκε η φοιτήτρια που χάθηκε γυμνή στο δάσος για ένα μήνα

Η φοιτήτρια που χάθηκε γυμνή στο δάσος για ένα μήνα είχε πάρει μεθαμφεταμίνες και μάλλον είχε γδυθεί μόνη της. Οι φίλοι της από τους οποίους το έσκασε ήταν τόσο «φτιαγμένοι» που νόμιζαν ότι την είχαν δολοφονήσει…

Η φοιτήτρια που βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου πριν από λίγες μέρες, εξαιτίας της απίστευτης περιπέτειας που έζησε προσπαθώντας να επιβιώσει επί σχεδόν ένα μήνα ολομόναχη σε ένα αχανές δάσος της Αλαμπάμα, ήταν «φτιαγμένη» με μεθαμφεταμίνες όταν το έσκασε από την παρέα των δύο φίλων της, εκτιμά η τοπική αστυνομία.

Η Lisa Theris περιπλανιόταν για περισσότερες από τρεις εβδομάδες μέσα στο δάσος της περιοχής Μίντλαντ, χωρίς ρούχα, παπούτσια και προμήθειες, επιβιώνοντας μόνο με το νερό που έβρισκε σε λακκούβες και με άγρια μούρα. Όταν τελικά κατάφερε να βγει από το πυκνό δάσος στη λεωφόρο και να σταματήσει ένα αυτοκίνητο για να τη βοηθήσει, είχε ήδη χάσει 15 κιλά και το σώμα της ήταν καλυμμένο από πάνω μέχρι κάτω με βρωμιές και αμυχές.

Όπως είχε ισχυριστεί η κοπέλα, είχε πάει με δύο φίλους της εκδρομή στο δάσος όταν ξαφνικά εκείνοι αποφάσισαν να μπουν παράνομα σε μια καλύβα. Η 25χρονη, μη θέλοντας να θεωρηθεί συνένοχη για τη διάρρηξη το έβαλε στα πόδια από το φορτηγάκι όπου βρίσκονταν, πιστεύοντας ότι βρισκόταν κοντά στη λεωφόρο. Ωστόσο, μετά από λίγη ώρα περιπλάνησης στο δάσος συνειδητοποίησε ότι είχε χαθεί και ότι δεν μπορούσε να βρει ξανά ούτε τους φίλους της ούτε οποιονδήποτε άλλο.

Η τοπική αστυνομία ωστόσο, φαίνεται να πιστεύει ότι τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Αμέσως μετά την εξαφάνιση της νεαρής, η αστυνομία συνέλαβε τους δύο άντρες που ήταν μαζί της, τον 31χρονο Manly Davis και τον 36χρονο Randy Oswald. Κατά την ανάκριση και οι δύο άνδρες ομολόγησαν ότι είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών μαζί με την κοπέλα. Μάλιστα, φαίνεται πως οι μεθαμφεταμίνες τους είχαν «τρελάνει» τόσο που δεν συνειδητοποίησαν ότι η νεαρή το είχε σκάσει και, επηρεασμένοι από τις παραισθήσεις τους, πίστευαν ο ένας για τον άλλον ότι την είχαν σκοτώσει!

Ευτυχώς και για τους δύο, η νεαρή βρέθηκε και έτσι οι καταθέσεις με τις οποίες ενοχοποιούσαν ο ένας τον άλλον κατέστησαν άκυρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως δήλωσε στην Daily Mail ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της κομητείας Μπούλοκ, δεν χωράει αμφιβολία ότι και οι τρεις νέοι είχαν καταναλώσει απίστευτη ποσότητα ναρκωτικών. «Προσωπικά πιστεύω ότι η κοπέλα είχε πάρει μεθαμφεταμίνες. Είχε παραισθήσεις και μετά χάθηκε στο δάσος. Τα ρούχα της πρέπει να τα έβγαλε η ίδια ενώ περιπλανιόταν ανάμεσα στα δέντρα. Όταν τελικά συνήλθε μάλλον δεν είχε ιδέα που βρισκόταν. Δεν ξέρω πόσα ναρκωτικά πήρε αλλά σίγουρα ήταν τελείως αλλού», εξήγησε ο Raymond Rodgers στην βρετανική εφημερίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.