Στις φλόγες τυλίχθηκε διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο σε πολυκατοικία στην Πετρούπολη. Πατέρας και κόρη απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο…

Ο 50χρονος πατέρας και η 17χρονη κόρη έχουν εισπνευστικά εγκαύματα και πρόκειται να μεταφερθούν σε Μονάδες Εγκαυμάτων στο Θριάσιο και στο ΚΑΤ

Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Η Παμμακάριστος», σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο άντρας και η γυναίκα που απεγκλωβίστηκαν, γύρω στις 10.30 το πρωί, από την Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου επί της οδού Κύπρου στην Πετρούπολη Αττικής.

Τα δύο άτομα, πρόκειται για 50χρονο πατέρα και 17χρονη κόρη, απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους λόγω των αναθυμιάσεων και με ελαφρά εγκαύματα.

Στην Παμμακάριστο διαπιστώθηκε ότι οι δύο τραυματίες έχουν κυρίως εισπνευστικά εγκαύματα, καθώς και ελαφρά δερματικά εγκαύματα. Έχουν διασωληνωθεί και πρόκειται άμεσα να μεταφερθούν σε Μονάδα Εγκαυμάτων. Η 17χρονη πρόκειται να μεταφερθεί στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ ο 50χρονος πατέρας σε αντίστοιχη μονάδα του ΚΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα εντοπίστηκε με αίματα στο πρόσωπο και πιθανολογείται ότι ο πατέρας την μαχαίρωσε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 10.09 και επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Η εστία της φωτιάς ήταν στο σαλόνι του διαμερίσματος και φαίνεται πως έχει καεί το μισό διαμέρισμα. Ευτυχώς, η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε στα διπλανά διαμερίσματα.

————————————————————-

Με ελαφρά εγκαύματα, αλλά χωρίς τις αισθήσεις τους, απεγκλωβίστηκαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, από πυροσβέστες, πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου επί της οδού Κύπρου στην Πετρούπολη Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δύο άτομα διακομίστηκαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ