Η 17χρονη κοπέλα που απεγκλωβίστηκε οπως κι ο πατέρας της το πρωί της Τετάρτης απο την οικία τους στην Πετρούπολη, έπειτα απο πυρκαγιά παραμένει διασωληνωμένη στην Μονάδα Εγκαυμάτων του Θρίασιου νοσοκομείου.

Ενα 24ωρο μετα τη διακομιδή της 17χρονης στο Θριάσιο με σοβαρά εισπνευστικα εγκαύματα, η καταςταςη της χαρακτηρίζεται απο τους γιατρούς πολυ κρίσιμη αλλα και σταθερή. Δεν εχει καταγραφει μεν καμία βελτίωση αλλα σε τέτοιες οριακές καταστάσεις συνεκτιμάται απο τους εντατικολόγους για την οποια έκβαση του περιστατικού οτι δεν υπάρχει και επιδείνωση…

Κατα πληροφορίες, η βαριά εικόνα της 17χρονης σε ο,τι αφορά το αναπνευστικό πρόβλημα δεν αποδίδεται μόνο στο εισπνευστικό έγκαυμα που προκλήθηκε απο τις αναθυμιάσεις αλλα και στο οτι πιθανότατα δεν είχε τις αισθήσεις της προτού ξεσπάσει η πυρκαγιά στο σπιτι της κατι που επιβάρυνε δραματικα και αμεςα τον οργανισμό της.

Άλλωστε, η 17χρονη υπέστη και ανακοπή κατα τη διακομιδή της στο νοςοκομειο, αλλα ανα τάχθηκε απο τους διασώστες και τους γιατρους. Το πως και το γιατι δεν είχε τις αισθήσεις της η ανήλικη ειναι αντικείμενο έρευνας και σε αστυνομικό επίπεδο, με τις αρχικές εκτιμήσεις να αποδίδουν κριςιμο ρόλο στον πατέρα της και σε ενδεχόμενη επίθεση απο πλευρας του εις βάρος της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!