ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο «δράκος» της Ηλιούπολης επιτέθηκε ξανά σε 2 φοιτήτριες

Ο «δράκος» της Ηλιούπολης επιτέθηκε ξανά σε 2 φοιτήτριες

Ο «δράκος» της Ηλιούπολης έκανε την επανεμφάνιση του. Αυτή τη φορά επιτέθηκε σε δύο φοιτήτριες…

Τα περιστατικά του περασμένου Μαρτίου φαίνεται πως δεν ήταν τα τελευταία για τον αδίστακτο δράστη με τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις, καθώς τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στην ίδια περιοχή, δύο νεαρές γυναίκες δέχτηκαν επίθεση από άγνωστο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, οι δύο νεαρές κοπέλες, ηλικίας 20 και 22 ετών, επέστρεφαν από διασκέδαση και ενώ περπατούσαν κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, στην ομώνυμη οδό, στις 1:30 τα ξημερώματα, σε ένα σκοτεινό σημείο του δρόμου, εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος τους επιτέθηκε.

Όπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς, άρπαξε τη μία από το μπράτσο και προσπάθησε να τη θωπεύσει, όμως η αντίδραση της φίλης ήταν άμεση. Άρχισε να τον χτυπά με την τσάντα της στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ παράλληλα ούρλιαξε από τρόμο και καλούσε σε βοήθεια.

Από τις φωνές απόγνωσης των νεαρών γυναικών περίοικοι πετάχτηκαν στα μπαλκόνια τους και άρχισαν να φωνάζουν και αυτοί, προσπαθώντας να αποτρέψουν το δράστη από το να κάνει μεγαλύτερο κακό. Μάλιστα, την κοπέλα την οποία είχε αρπάξει από τα μπράτσο προσπαθούσε, παρά τις φωνές της, να τη ρίξει στο οδόστρωμα. Προφανώς, λόγω της αντίστασης αλλά και από τις φωνές των γειτόνων ο δράστης φοβήθηκε, εγκατέλειψε την προσπάθεια και τράπηκε σε φυγή.
Αρκετοί βγήκαν από τα σπίτια τους και έσπευσαν να βοηθήσουν τις δύο σοκαρισμένες κοπέλες. Τα υποψήφια θύματα του «δράκου», τρομοκρατημένα, δεν κατήγγειλαν άμεσα την περιπέτειά τους, ωστόσο, το περαστικό πήρε έκταση και έγινε γνωστό στην τοπική κοινωνία, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν οι αστυνομικοί του τμήματος. Τελικά, το βράδυ της Τετάρτης, οι κοπέλες εμφανίστηκαν στο τμήμα και προχώρησαν σε επίσημες καταγγελίες για το περιστατικό και τον παρ’ ολίγον βιασμό τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο κοπέλες έδωσαν και την περιγραφή του δράκου λέγοντας πως είναι ηλικίας 30 με 40 ετών, ψηλός και αδύνατος, μελαχρινός με κοντοκουρεμένα μαλλιά, στίγματα στο πρόσωπο και έδειχνε να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών ή μεγάλης ποσότητας αλκοόλ. Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στις δύο επανωτές επιθέσεις που είχαν σημειωθεί κοντά στο μετρό της περιοχής τον περασμένο Μάρτιο, με αντίστοιχες απόπειρες βιασμού σε βάρος δύο φοιτητριών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε, ο δράστης φορούσε κουκούλα και είχε επιτεθεί στις δύο φοιτήτριες το ίδιο βράδυ. Και τα δύο παραλίγον θύματα του «δράκου» κατάφεραν να ξεφύγουν από τα χέρια του και να τρέξουν στα σπίτια τους τα οποία ήταν κοντά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.