ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η ταλαιπωρία των επιβατών του ΟΣΕ στο Λιανοκλάδι… συνεχίζεται (φωτό)

Η ταλαιπωρία των επιβατών του ΟΣΕ στο Λιανοκλάδι… συνεχίζεται (φωτό)

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των επιβατών των δρομολογίων του ΟΣΕ από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, λόγω του εκτροχιασμού εμπορικής αμαξοστοιχίας τα μεσάνυχτα στο ύψος του Φραντζή.

Από εκείνη την ώρα και μέχρι τώρα οι επιβάτες μεταφέρονται με λεωφορεία από τον Μπράλο μέχρι το Λιανοκλάδι και αντίστροφα για να ξαναπάρουν το τρένο για Θεσσαλονίκη.


Σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επιβεβαιώνει ότι η ταλαιπωρία των επιβατώνθα κρατήσει «μερικές ώρες ακόμη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει ως εξής:

«Την προσωρινή διακοπή της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα μεταξύ Λειανοκλαδίου – Μπράλου προκάλεσε ο εκτροχιασμός δυο βαγονιών εμπορικής αμαξοστοιχίας τα ξημερώματα στην περιοχή Σπερχειού.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται. Οι μετακινήσεις των επιβατών θα πραγματοποιούνται για μερικές ώρες ακόμη με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα Λειανοκλάδι – Μπράλος και αντίστροφα.

Θα ακολουθήσει δελτίο τύπου όταν αποκατασταθεί η κυκλοφορία των τραίνων»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: tvstar

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.