ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών που δρούσε σε Πειραιά και Σαλαμίνα

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών που δρούσε σε Πειραιά και Σαλαμίνα

Στην εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών που δρούσε σε Πειραιά και Σαλαμίνα προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, στο πλαίσιο της διερεύνησης πληροφοριών για τη δραστηριοποίηση εγκληματικής οργάνωσης που διακινεί ποσότητες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση και διασταύρωση στοιχείων, ταυτοποίησε τα μέλη της και αποκάλυψε τη δράση της.

Ειδικότερα, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 31 Αυγούστου, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν στην Σαλαμίνα, τρία μέλη της σπείρας, εκ των οποίων δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 32 και 34 ετών και ένας 58χρονος Έλληνας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, ο 32χρονος Αλβανός και ο 58χρονος Έλληνας βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης, 40 νάιλον συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους -41- κιλών και -920- γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν επίσης δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, εννέα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.