Πετρούπολη: Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο στην 17χρονη όπου φέρεται να δολοφονήθηκε από τον πατέρα της

Πετρούπολη: Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο στην 17χρονη όπου φέρεται να δολοφονήθηκε από τον πατέρα της

Tην Τετάρτη στις 5 το απόγευμα, στο κοιμητήριο της Κέρκυρας θα πουν το τελευταίο αντίο στην 17χρονη Ειρήνη που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, συγγενείς και φίλοι…

Η τραγωδία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο εκτυλίχθηκε την περασμένη Τετάρτη σε ένα διαμέρισμα στην Πετρούπολη.

Αφορμή αποτέλεσε ένα μήνυμα στο κινητό της κοπέλας προς τη μητέρα της και στο οποίο της έλεγε να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς ο 55χρονος πατέρας της δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά.

Τότε ο άνδρας, σύμφωνα το σενάριο στο οποίο έχει καταλήξει η έρευνα των αστυνομικών, επιτέθηκε στην κόρη του, προσπάθησε να την στραγγαλίσει, ενώ όταν εκείνη του ξέφυγε, την κυνήγησε στο διάδρομο του διαμερίσματος και με ένα μαχαίρι την τραυμάτισε στο πρόσωπο και το λαιμό. Στη συνέχεια άδειασε καυτό λάδι στο διαμέρισμα και έβαλε φωτιά

Η Ειρήνη άντεξε μόλις δύο ημέρες στη ΜΕΘ του Θριάσιου νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε. Ο 55χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ ενώ εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσω της δικηγόρου της, κυρίας Γιάννας Παναγοπούλου, η μητέρα της άτυχης Ειρήνης παρακαλεί αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου του Πατέρα Αντωνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.