ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Βίντεο: Αυτή είναι η γυναίκα που έχει τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο

Βίντεο: Αυτή είναι η γυναίκα που έχει τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο

Τα νύχια της αγγίζουν τα 60 εκατοστά και κατέχει τον τίτλο με τα μακρύτερα νύχια του κόσμου….

Το όνομα της είναι Aryanna Williams, είναι μανικιουρίστρα και μένει στο Τέξας. Άρχισε να μακραίνει τα νύχια της όταν ήταν 24 χρονών, από τότε που ένας άνδρας την ενθάρρυνε να το κάνει. Τα νύχια της αγγίζουν τα 60 εκατοστά και κατέχει τον τίτλο με τα μακρύτερα νύχια του κόσμου για το 2017.

«Μου παίρνει απλά παραπάνω ώρα για να κάνω πράγματα της καθημερινότητας. Για παράδειγμα κάποιες φορές δυσκολεύομαι να κάνω δουλειές του σπιτιού. Όσο και αν το έχω συνηθίσει, συχνά τις αποφεύγω!», δηλώνει η ίδια. Και συνεχίζει: «Για να βάψω τα νύχια μου χρειάζομαι περίπου μία εβδομάδα ολόκληρη. Είμαι τελειομανής».

Τα εγγόνια της δηλώνουν ότι όσο ήταν πιο μικρά ήθελαν να το δοκιμάσουν και αυτά, αλλά μόλις συνειδητοποίησαν το πόση βοήθεια χρειάζεται για απλά καθημερινά πράγματα, αναθεώρησαν! Όσο όμως και αν την δυσκολεύουν, η Aryanna Williams δεν πρόκειται να τα κόψει, αφού νιώθει ότι είναι μέρος του εαυτού της.

Το όνειρό της τώρα; Ανυπομονεί να δει τον εαυτό της στο βιβλίο Γκίνες του 2018 με το παγκόσμιο ρεκόρ των μακρύτερων νυχιών του κόσμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.