ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Ρεπόρτερ παρασύρεται από ανεμοστρόβιλο ενώ μεταδίδει ζωντανά (βίντεο)

ΗΠΑ: Ρεπόρτερ παρασύρεται από ανεμοστρόβιλο ενώ μεταδίδει ζωντανά (βίντεο)

Ο άντρας φαίνεται να παρασύρεται επί μερικά μέτρα ανήμπορος να αντιδράσει, όταν ξαφνικά βρίσκει την δύναμη, αντιστέκεται στην φορά του ανέμου και παλεύει να γυρίσει πίσω στη θέση του.

Ευτυχώς για τον Μάικ Μπέτες, μπόρεσε να αντισταθεί στον ανεμοστρόβιλο που τον παρέσυρε επί μερικά μέτρα και ολοκλήρωσε σώος την απευθείας σύνδεση

Είναι η συγκλονιστική στιγμή όπου ένας τοπικός ανεμοστρόβιλος, που δημιουργείται από τον τυφώνα Ίρμα στην πόλη Νάπολι της Φλόριντα, παρασύρει έναν ρεπόρτερ που βρίσκεται έξω και μεταδίδει ζωντανά.

Ο άντρας φαίνεται να παρασύρεται επί μερικά μέτρα ανήμπορος να αντιδράσει, όταν ξαφνικά βρίσκει την δύναμη, αντιστέκεται στην φορά του ανέμου και παλεύει να γυρίσει πίσω στη θέση του. Τελικά το κατορθώνει, μετά από πολύ προσπάθεια και αγωνία.

Πρωταγωνιστής στις εικόνες αυτές είναι ο Μάικ Μπέτες, μετεωρολόγος και ρεπόρτερ του καναλιού για τον καιρό.

Αφού φαίνεται να τα καταφέρνει και να ξεπερνά τον ανεμοστρόβιλο, χαρίζει στην κάμερα ένα χαμόγελο ανακούφισης…

Τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ έχει γίνει πολύς λόγος για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η τηλεοπτική κάλυψη του τυφώνα Ίρμα από τα μέσα. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ρεπόρτερ να στέκουν έξω στην βροχή και στον άνεμο, να παλεύουν να αρθρώσουν μια λέξη ενώ δεν μπορούν να σταθούν καλά – καλά όρθιοι. Οι υποστηρικτές του τρόπου αυτού μετάδοσης ισχυρίζονται πως μόνο αυτός που ζει το γεγονός μπορεί να το μεταδώσει, ενώ οι πολέμιοι διερωτώνται ποιο το όφελος να βλέπουν οι τηλεθεατές έναν άνθρωπο να κινδυνεύει για να κάνει μετάδοση για τον καιρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.