ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πόλεμος ψαλτών την ώρα της Θείας Λειτουργίας: «Κατέβα κάτω ρε, φύγε από κει ρε τενεκέ ξεγάνωτε»

Πόλεμος ψαλτών την ώρα της Θείας Λειτουργίας: «Κατέβα κάτω ρε, φύγε από κει ρε τενεκέ ξεγάνωτε»

Το περιστατικό που αμαύρωσε την Θεία Λειτουργία και προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στο εκκλησίασμα, σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες.

Πρωτοφανές περιστατικό στα εκκλησιαστικά χρονικά του Πύργου, σημειώθηκε στον Κοιμητηριακό ναό των Αγίων Πάντων, στο Α΄ Κοιμητήριο Πύργου: κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, οι δύο ιεροψάλτες άνοιξαν μεταξύ τους από τα αναλόγια φραστικό «πόλεμο» διακόπτοντας την θεία Λειτουργία!

Ήταν Κυριακή και στον Κοιμητηριακό ναό είχαν προσέλθει δεκάδες πιστοί αφού μετά την Θεία Λειτουργία θα ακολουθούσε μνημόσυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατήρ Κωνσταντίνος τελούσε με κατάνυξη την Θεία Λειτουργία και οι πιστοί συμμετείχαν με ευλάβεια. Αίφνης ακούγεται η φωνή του ηλικιωμένου δεξιού ψάλτη από το αναλόγιό του: «Κατέβα κάτω ρε…Φύγε από κει ρε τενεκέ ξεγάνωτε!»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.