ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

2 φορτία με χασίς των καρτέλ της Αλβανίας στο ελληνικό έδαφος

2 φορτία με χασίς των καρτέλ της Αλβανίας στο ελληνικό έδαφος

103 κιλά και 450 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κατάσχεσε η αστυνομία από δυο διαφορετικά φορτία που κατέφθασαν στα Ιωάννινα από την Αλβανία…

«Βροχή» καταφθάνουν στο ελληνικό έδαφος τα φορτία με το χασίς των καρτέλ της Αλβανίας. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων άναψαν κόκκινο σε δυο ακόμη απόπειρες εισαγωγής, που έγιναν μέσα σε λίγες ώρες από Έλληνα και αλλοδαπούς δράστες.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης οι αστυνομικοί καταδίωξαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν ύποπτα στα Ιωάννινα, αλλά όταν το ακινητοποίησαν δεν βρήκαν παρά υπολείμματα χασίς, αρκετά όμως για να βάλουν χειροπέδες στον 47χρονο Έλληνα οδηγό και την 31χρονη Γεωργιανή σύντροφό του που είχαν έρθει από την Αθήνα. Οι δυο τους είχαν προλάβει να πετάξουν τους σάκους με πάνω από 50 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή της Αμφιθέας, όπου τα βρήκαν οι αστυνομικοί το πρωί!

Το δεύτερο περιστατικό είχε και αυτό καταδίωξη ενός οχήματος με δυο Αλβανούς επιβάτες ηλικίας 36 και 41 χρόνων, οι οποίοι προσπάθησαν να ξεφύγουν από μπλόκο στα διόδια της Ιόνιας Οδού κοντά στη Σκλίβανη του δήμου Δωδώνης. Τελικά, ακινητοποιήθηκαν, συνελήφθησαν και στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε βρέθηκαν άλλα 52 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά, από τις δυο επιχειρήσεις της Δίωξης Ναρκωτικών κατασχέθηκαν 103 κιλά και 450 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα. Κι αυτό, τη στιγμή που τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας είχαν συλληφθεί στο Εκκλησοχώρι Ιωαννίνων ο 42χρονος οδηγός ενός άλλου Ι.Χ. και ο 30χρονος συνοδηγός του, που μετέφεραν στο εσωτερικό του οχήματος 12 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 107 κιλών και 850 γραμμαρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.