ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Βρετανία: Αποκάλυψε στο γιο της πόσο συχνά… συνεβρίσκεται ερωτικά

Μ.Βρετανία: Αποκάλυψε στο γιο της πόσο συχνά… συνεβρίσκεται ερωτικά

Τους χρήστες του διαδικτύου προκάλεσε μία μητέρα από τη Μ.Βρετανία, που αποφάσισε να φανερώσει στο γιο της τη συχνότητα που εκείνη και ο πατέρας του… συνεβρίσκοναι ερωτικά.

Ο 12χρονος γιος της ρώτησε: «Πόσο συχνά κάνεις σεξ με τον μπαμπά;» και ή ίδια απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια «μία ή δύο φορές την εβδομάδα υποθέτω».

Αφού η ίδια δημοσιοποίησε το συμβάν αυτό στην ιστοσελίδα για γονείς, Mumset, οι χρήστες έσπευσαν να επικρίνουν τη μητέρα, υποστηρίζοντας ότι η ειλικρινής της απάντησή ήταν ακατάλληλη.

Ωστόσο, η μητέρα εξήγησε ότι είναι «ένα πολύ χαμηλών τόνων άτομο» και ότι ποτέ δε συζητά για το σεξ με τους φίλους της.

Η ίδια δεν παρέλειψε να ομολογήσει ότι η ερώτηση του γιου της, την έφερε σε μεγάλη αμηχανία, ενώ έμεινε έκπληκτη που ο γιος της ήθελε να μάθει για τις σεξουαλική ζωή των γονιών του.

Φυσικά οι χρήστες του Mumsnet έσπευσαν να καταδικάσουν την απόφασή της, να ανταποκριθεί με ειλικρίνεια.

Ένας χρήστης, μεταξύ άλλων, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δε θα του το λεγα. Η απάντησή μου θα ήταν ότι αυτό είναι κάτι προσωπικό μεταξύ εμού και του πατέρα σου και όχι κάτι που πρέπει να γνωρίζεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος. Πολύ ακατάλληλη ερώτηση. Δεν έχει σημασία η ηλικία».

Άλλοι χρήστες συμφώνησαν ότι η μητέρα θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει ως ευκαιρία, για να θέσει τα όρια με το γιο της, ενώ άλλοι προθυμοποιήθηκαν να προσφέρουν χρήματα προκειμένου το αγόρι να ακολουθήσει μία θεραπεία.

Ωστόσο, υπήρχαν και εκείνοι που έσπευσαν να συγχαρούν τη μητέρα για τη σεξουαλικά, ενεργή, ζωή της.

Η μητέρα απάντησε αργότερα στα σχόλια, λέγοντας, ότι λυπάται για την απάντηση στην ερώτηση του γιου της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι γεγονός ότι το σεξ εξακολουθεί να είναι ένα θέμα ταμπού και ειδικά τη στιγμή που οι γονείς, συνήθως, παρουσιάζονται, στερεοτυπικά ως «πολύ κουρασμένοι» ή «πολύ απασχολημένοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.