ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παραλίγο τραγωδία στο Αγρίνιο – 65χρονος έπεσε κατά λάθος στο μαχαίρι που κρατούσε ο γιος του!

Παραλίγο τραγωδία στο Αγρίνιο – 65χρονος έπεσε κατά λάθος στο μαχαίρι που κρατούσε ο γιος του!

Παρά τρίχα γλίτωσαν την τραγωδία στο Αγρίνιο όπου ένας 65χρονος άνδρας, με μια αδέξια κίνηση του έπεσε πάνω στο… μαχαίρι που χρησιμοποιούσε ο 26χρονος γιος του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Γουριώτισσα του δήμου Αγρινίου, την ώρα που ο νεαρός ετοίμαζε το φαγητό για να δειπνήσουν. Ο 26χρονος έμεινε εμβρόντητος όταν είδε τον πατέρα του να πέφτει πάνω στο μαχαίρι και εκείνο να καρφώνεται στην κοιλιακή του χώρα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος από το παιδί του στα Επείγοντα του νοσοκομείου Αγρινίου, όπου του παρασχέθηκε φροντίδα στο τραύμα του που δεν ήταν βαθύ και επικίνδυνο.
Παρέμεινε, όμως, προληπτικά για νοσηλεία στην Χειρουργική κλινική. Ο γιoς του δεν συνελήφθη, όμως σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.