ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βοιωτία: Εντοπίστηκε φυτώριο με πάνω από 100 χασισόδεντρα

Βοιωτία: Εντοπίστηκε φυτώριο με πάνω από 100 χασισόδεντρα

Η χασισοφυτεία είχε εντοπιστεί εδώ και αρκετές ημέρες από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λιβαδειάς κι ενώ οι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι οι καλλιεργητές δεν εμφανίστηκαν ποτέ…

Η πυκνή βλάστηση που είχε φυτρώσει σε μια αγροτική έκταση έξω από την Αλίαρτο Βοιωτίας, παρείχε φυσικό καμουφλάζ στο φυτώριο κάνναβης που είχαν εγκαταστήσει άγνωστοι σε έναν εκχερσωμένο χώρο και μάλιστα σε τρία διαφορετικά επίπεδα.

Η χασισοφυτεία είχε εντοπιστεί εδώ και αρκετές ημέρες από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λιβαδειάς, οι οποίοι την επιτηρούσαν σε 24ωρη βάση περιμένοντας να εμφανιστούν οι καλλιεργητές. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, όμως, και το πρωί της Δευτέρας ξερίζωσαν τα νεαρά δενδρύλλια και κατέσχεσαν διάφορα εργαλεία και άλλα αντικείμενα, τα οποία εξετάζονται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα τρία επίπεδα του φυτωρίου, κατασχέθηκαν 75 δενδρύλλια ύψους 0,50 εκατοστών που ήταν φυτεμένα στο έδαφος και μία παλέτα από φελιζόλ στην οποία καλλιεργούνταν άλλα 33 δενδρύλλια ύψους ως 0,25 εκατοστών. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των καλλιεργητών βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.