Κατέρρευσε ταβάνι στο δημοτικό ωδείο στην Πάτρα – Από θαύμα δεν υπάρχουν θύματα (φωτό)

Κατέρρευσε ταβάνι στο δημοτικό ωδείο στην Πάτρα – Από θαύμα δεν υπάρχουν θύματα (φωτό)

Καταστροφικές εικόνες αντίκρισαν οι άνθρωποι που εισήλθαν στο χώρο του δημοτικού Ωδείου της Πάτρας. Η αίθουσα έμοιαζε βομβαρδισμένη και τα μουσικά όργανα ήταν μέσα στα χαλάσματα…

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στο δημοτικό ωδείο στην Πάτρα, σε χώρο όπου συγκεντρώνονται καθημερινά δεκάδες παιδιά.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει τοπικό μέσο ήταν Κυριακή μεσημέρι όταν το ταβάνι της μεγάλης διπλής αίθουσας κατέρρευσε σαν να ήταν χάρτινο. Λίγα λεπτά πριν η αίθουσα γεμίσει με παιδικές φωνές που είχαν προγραμματισμένη πρόβα…


Το θέμα ήρθε χθες στο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ενώ ακολούθησε αυτοψία από μέλη του στην αίθουσα που κατέρρευσε το ταβάνι και στην οποία όπως φέρεται να έχει δηλώσει ο διευθυντής του ωδείου επρόκειτο να μπουν παιδιά για να κάνουν πρόβα.

Το κτίριο αποφασίστηκε να σφραγιστεί μέχρι να αποφανθούν οι μηχανικοί του Δήμου για τη δυνατότητά του να φιλοξενεί μαθητές.

Εξηγήσεις δεν δόθηκαν για το γεγονός ότι μια τόσο επικίνδυνη αίθουσα είναι σε χρήση, ούτε για τους λόγους που αποσιωπήθηκε η κατάρρευση για τρεις ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.