ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά – Έρευνες για εγκλωβισμένους (φωτό)

Κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά – Έρευνες για εγκλωβισμένους (φωτό)

Συναγερμός στην σήμανε στην Πυροσβεστική πριν από λίγο από μερική κατάρρευση κτιρίου στην Πειραιά επί της οδού Καραΐσκου 14-16.

Στο σημείο επιχειρούν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα και από την ΕΜΑΚ 6 πυροσβέστες με τρία οχήματα και έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Οι πυροσβέστες ερευνούν για τυχόν εγκλωβισμένους, καθώς έχουν εντοπίσει κάποια παλαιά πράγματα και ενδεχομένως ο χώρος να χρησιμοποιούνταν από άστεγους στη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το κτίριο ήταν εγκαταλελειμμένο, όπως άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Πειραιά καθώς και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας. Όταν ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα από την πυροσβεστική υπηρεσία, ο δρόμος θα καθαριστεί από συνεργείο του δήμου και το κτίριο θα σφραγιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/916657325364187136piraeuspress.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.