ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Λαβράκι» του ΣΔΟΕ σε μπαρ στο Γκάζι – Πουλούσε αναβολικά και φάρμακα για στυτική δυσλειτουργία

«Λαβράκι» του ΣΔΟΕ σε μπαρ στο Γκάζι – Πουλούσε αναβολικά και φάρμακα για στυτική δυσλειτουργία

Σε τυχαίο έλεγχο των «Ράμπο» του ΣΔΟΕ σε μπαρ στο Γκάζι ανακαλύψαν «λαβράκι» καθώς εκτός από αλκοόλ το εν λόγω κατάστημα πουλούσε αναβολικά και φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία (!) φυσικά χωρίς την απαραίτητη άδεια.

Συγκεκριμένα οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ στους χώρους του μπαρ αλλά και σε διαμέρισμα που μίσθωνε η επιχείρηση στο ίδιο κτίριο εντόπισαν και κατέσχεσαν 570 σκευάσματα φαρμάκων, κυρίως αναβολικών και άλλων σχετιζόμενων με την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 35.000 ευρώ.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ βρήκαν, επίσης:

– 30 αμπούλες, κάψουλες και χάπια χωρίς ενδείξεις

– 48 φιάλες αλκοολούχων ποτών γνωστών σημάτων,

– ποσότητα αλκοολούχου ποτού αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας, συσκευασμένο σε δοχεία 5 λίτρων χωρίς σήμανση, το οποίο προορίζονταν για επαναγέμιση των κενών φιαλών με σήματα γνωστών εταιρειών,

– 420 πώματα-καπάκια με ενδείξεις γνωστών σημάτων, τα οποία τοποθετούνταν στις ξαναγεμισμένες φιάλες, προκειμένου να μοιάζουν ανέπαφες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, Έλληνες και Αλβανοί, τα οποία αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.