ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εντοπίστηκε και άλλος αγνοούμενος νεκρός – 21 τα θύματα της θεομηνίας (βίντεο)

Εντοπίστηκε και άλλος αγνοούμενος νεκρός – 21 τα θύματα της θεομηνίας (βίντεο)

Νεκρός εντοπίστηκε ένας από τους δύο αγνοούμενους που αναζητούνταν στη Μάνδρα, μετά τη θεομηνία. Η σορός εντοπίστηκε από τα συνεργεία της Πυροσβεστικής κοντά στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας και αυτή την ώρα γίνεται επιχείρηση για την ανάσυρση.

Έτσι ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πλημμύρες ανέρχεται στους 21, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον τελευταίο αγνοούμενο.

Πιθανολογείται πως πρόκειται για τον οδηγό φορτηγού, από το όχημα του οποίου χθες είχαν εντοπιστεί η πινακίδα κυκλοφορίας και αντικείμενα από την καμπίνα, στην ευρύτερη περιοχή, περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο που παρασύρθηκε από το ρέμα.

Τη σορό εντόπισαν εργαζόμενοι του δήμου Μάνδρας που βρίσκονταν στο σημείο για εργασίες στο αμαξοστάσιο.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο για να ακολουθήσει η διαδικασία ταυτοποίησης.

Σημειώνεται ότι αγνοούνταν δύο άνδρες ο 30χρονος οδηγός φορτηγού Σωτήρης Πίνης και ο επίσης οδηγός Χρήστος Γεωργακόπουλος.

Οι οικογένειες των θυμάτων δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας που βιώνουν. Ήδη κάποια από τα θύματα έχουν κηδευτεί, όπως ο Γιώργος Νέζης και ο Γιώργος Μακαρούνας, ο 36χρονος οδηγός φορτηγού που βρέθηκε εγκλωβισμένος στο όχημά του το οποίο παρέσυραν τα ορμητικά νερά. «Μητέρα φοβάμαι, πνιγόμαστε», ήταν τα τελευταία λόγια του άτυχου οδηγού.

Σήμερα θα κηδευτεί και ο Γιάννης Ρούμελης, ο 38χρονος οδηγός φορτηγού που εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο και ο 28χρονος Πέτρος Κολέτσης από το Ίλιον.

Ο χείμαρρος διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά του. Όσοι βρέθηκαν στο σημείο την ώρα της νεροποντής παρασύρθηκαν επί τουλάχιστον πέντε χιλιόμετρα.

Υπάρχουν σοροί που βρέθηκαν ακόμη και στη θάλασσα, ωστόσο φαίνεται ότι στο σημείο όπου εντοπίστηκε σήμερα η σορός στο αμαξοστάσιο του δήμου αλλά και στο διπλανό μηχανουργείο τα νερά βρήκαν εμπόδιο και εκεί κατέληξαν τουλάχιστον τρεις άνθρωποι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.