ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τραγωδία στην Νέα Σμύρνη: Υπαξιωματικός της ΠΑ αυτοκτόνησε και «πήρε» μαζί τα δύο μικρά παιδιά του 8 & 10 ετών (βίντεο)

Τραγωδία στην Νέα Σμύρνη: Υπαξιωματικός της ΠΑ αυτοκτόνησε και «πήρε» μαζί τα δύο μικρά παιδιά του 8 & 10 ετών (βίντεο)

Θρήνος επικρατεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης όπου τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας πατέρας και τα δύο του παιδιά έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα τους, όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.

Ο 40χρονος πατέρας, υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, και τα δύο παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους λίγο μετά τις 6 το πρωί στο υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμά τους επί της οδού Κοραή 21.

Μάλιστα οι υπάρχουν αναφορές ότι πρόκειται για ηθελημένη πράξη καθώς στον τοίχο είχε γραφτεί «σας βαρέθηκα όλους».

Κατά πληροφορίες και οι τρεις βρέθηκαν στο χολ του διαμερίσματος ενώ η πυρκαγιά, την οποία οι πυροσβέστες χαρακτηρίζουν μικρής έκτασης, εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιο. Ο άνδρας είχε κλείσει όλες τις πόρτες του διαμερίσματος και έβαλε φωτιά σε στρώμα.

Ο πατέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ενώ τα δύο παιδιά στο νοσοκομείο «Παίδων» χωρίς οι γιατροί να καταφέρουν να τους κρατήσουν στη ζωή.

Την πυροσβεστική ενημέρωσαν για τη φωτιά γείτονες που είδαν τους καπνούς λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα.

Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

«Σας βαρέθηκα όλους»

Ο θάνατος του πατέρα και των δύο παιδιών σε διαμέρισμα της οδού Κοραή φέρεται να μην οφείλεται σε ατύχημα αλλά σε ηθελημένη ενέργεια του πατέρα καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε χάσει την επιμέλεια των παιδιών του. Μάλιστα κάνουν λόγο και ότι έπασχε και από ψυχολογικά προβλήματα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τις βραδυνές ώρες της Παρασκευής προς Σάββατο έγραψε με μαρκαδόρο στον τοίχο τη φράση «σας βαρέθηκα όλους» και στην συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα. Η σύζυγός του δεν έχει εμφανιστεί για να δώσει κατάθεση στις αρχές.

Ο άνδρας ήταν χωρισμένος, επισμηνίας της Αεροπορίας και υπηρετούσε στην 21η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων.

Μάλιστα είχε πάρει τα δύο παιδιά του στο σπίτι του για το Σαββατοκύριακο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα σημειώματα που άφησε πίσω του ρίχνει τις ευθύνες για τον χωρισμό του και για την πράξη του στον πατέρα της πρώην συζύγου του.

«Να κοιτάζεις εσύ τις κόρες σου και άσε να κοιτάζω εγώ τα παιδιά μου», αναφέρει μεταξύ άλλων. Ακόμη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωμα ανέφερε: «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

Φίλος του 40χρονου αποκαλύπτει τις κάκιστες σχέσεις του 40χρονου με την πρώην σύζυγό του, αλλά και την οικογένειά της. Τα προβλήματα που είχε στο να βλέπει τα παιδιά του. Τα οικονομικά προβλήματα. Τέλος, το χειρότερο: Το τοξικό οικογενειακό περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωσε ο άνδρας που σήμερα τα ξημερώματα πήρε στα χέρια του όχι μόνο την δική του μοίρα, αλλά και των δύο παιδιών του.

«Τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ πιεσμένος, ήταν απελπισμένος. Τον πίεζαν πάρα πολυ με δικηγόρους, δεν τον άφηναν να δει τα παιδιά.

Οικονομικά τον είχαν πιέσει πάρα πολύ. Του έπαιρναν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που έπαιρνε από την Αεροπορία. Δεν είχε καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του».

Αμέσως μετά κάνει λόγο για την πολύ καλή,όπως την χαρακτηρίζει, σχέση που είχε με τα δυο του παιδιά, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο ήταν δίδυμα αγοράκια, ηλικίας εννέα ετών.

«Με τα παιδιά ήταν πολύ καλός. Και τα παιδιά του είχαν αδυναμία μεγάλη. Τον αναζητούσαν, ήθελαν να τον βλέπουν καθημερινά. Αυτό ήταν κάτι που τον πίεζε ακόμα περισσότερο. Μαζί με το οικογενειακό περιβάλλον της συζύγου το οποίο δεν ήταν το καλύτερο. Είχαν θέματα. Με τα πεθερικά του δεν είχε πολύ καλή σχέση. Τον πίεζαν και αυτοί», τονίζει χαρακτηριστικά.

Τον συνάντησε λίγες ώρες πριν το δράμα

Επιπρόσθετα, αποκαλύπτει πως τον είχε συναντήσει λίγες ώρες πριν την τραγωδία! «Εχθές τον είδα για τελευταία φορά. Μάλιστα έκανε τέσσερις κλήσεις στην γυναίκα μου με την οποία έχουν μεγαλώσει μαζί για να βρεθούν. Ήθελε να της δώσει ένα 20ρικο που του είχε δώσει πριν καιρό».

Πωλούσε τα πράγματά του – Είχε σχεδιάσει την τραγωδία στην Νέα Σμύρνη;

Ο φίλος του 40χρονου άνδρα αποκαλύπτει μία σοβαρότατη πτυχή της ιστορίας. Ούτε λίγο ούτε πολύ λέει: «Πιστεύω πως το είχε προγραμματίσει τις τελευταίες μέρες«.

Και εξηγεί: «Το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να δίνει πράγματα. Άδειαζε το σπίτι που έμενε μόνος του στην Κοραή στην Νέα Σμύρνη. Του είπα «θα φύγεις ταξίδι;» και μου απάντησε «όχι θα μάθεις». Προφανώς δεν ήθελε να πει. Δεν ξέρω αν αυτά τα χρήματα από τα πράγματα ήταν για τα παιδιά. Πούλησε το μηχανάκι του και το αυτοκίνητο. Δεν μου είχε πει κατι. Εγω νόμιζα ότι ετοιμάζεται για ταξίδι».

Τραγική παιδική ηλικία

Σύμφωνα με τον φίλο του 40χρονου υπαξιωματικού, ο πρωταγωνιστής του δράματος είχε μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον τοξικό. «Ήταν ένα παιδί που γενικά είχε μεγαλώσει πολύ δύσκολα. Από τα παιδικά του χρόνια τον είχε παρατήσει η μητέρα του. Τον κακοποιούσε η μητέρα του, ο πατέρας του είχε θέματα με το αλκοόλ. Γενικά ήταν πολύ βασανισμένο παιδί. Δεν είχε συγγενείς και φίλους», τονίζει χαρακτηριστικά.

Τέλος, προσπαθεί να δώσει μια εξήγηση για την τραγική εξέλιξη των πραγμάτων.

Σημειώνει συγκεκριμένα: «Η σύζυγός του τού ζήτησε διαζύγιο και να φύγει από το σπίτι. Αυτό τον πίεσε πάρα πολύ. Κυρίως που δεν έβλεπε τα παιδιά και βασικά ανησυχούσε σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν τα παιδιά.

Πιστεύω αυτό ήταν που τον τρέλανε. Το πόσο πολύ τον ήθελαν τα παιδιά, το ότι δεν μεγαλώνουν σε σωστό οικογενειακό περιβάλλον, τι θα γίνει αν δεν τον αφήσουν να τα ξανά δει. Όλα αυτά μαζί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.