ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρόστιμο 110 ευρώ από ιερέα στην Αγγλία για τις αργοπορημένες νύφες!

Πρόστιμο 110 ευρώ από ιερέα στην Αγγλία για τις αργοπορημένες νύφες!

Ένας ιερέας σε εκκλησία του Μπέρστεντ στο Κεντ της νοτιοανατολικής Αγγλίας επιβάλλει πρόστιμο 110 ευρώ σε όσες νύφες αργούν να πάνε στον γάμο τους. Όπως διευκρίνισε ο ιερέας Τζον Κόρμπιν, θα επιστρέφει το ποσό αυτό, το οποίο θα εντάσσεται στο συνολικό κόστος της τελετής, στα ζευγάρια που δεν θα καθυστερούν.

Αν ωστόσο καθυστερήσουν περισσότερο από 20 λεπτά, το ποσό αυτό θα μοιράζεται μεταξύ των εθελοντών της εκκλησίας.

“Δεν το αποκαλώ πρόστιμο, αλλά εάν θέλει κάποιος να κλείσει τον χώρο για μια ώρα ή για δύο ώρες το ποσό που θα πληρώσει είναι διαφορετικό”, δήλωσε ο 58χρονος ιερέας.

Τα χρήματα θα μοιράζονται μεταξύ τους οι περίπου 20 εθελοντές που αφιερώνουν τον χρόνο τους για να βοηθήσουν στην τέλεση ενός γάμου, όπως για παράδειγμα τα μέλη της χορωδίας”, εξήγησε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Οι άνθρωποι αυτοί αφιερώνουν τουλάχιστον μια ώρα από την ημέρα τους–κυρίως τα σαββατοκύριακα–που μπορεί να εξελιχθεί σε μιάμιση ώρα ή και παραπάνω αν η τελετή καθυστερήσει. Μου φαίνεται λογικό καθώς η μεγάλη πλειονότητα των γάμων–και όλοι όσοι τελέστηκαν από την αρχή του έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.