«Οπλοστάσιο» 47χρονου στα Γρεβενά εντοπίστηκε από την Ασφάλεια

«Οπλοστάσιο» 47χρονου στα Γρεβενά εντοπίστηκε από την Ασφάλεια

Πλήθος παράνομα όπλα βρέθηκαν κρυμμένα σε έναν χώρο ιδιοκτησίας ενός 47χρονου στα Γρεβενά, όπου έγινε έρευνα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν μέρος συλλογής, ωστόσο δεν διέθετε τα προβλεπόμενα έγγραφα για να νομιμοποιήσει την κατοχής τους.

Έτσι, κατασχέθηκαν όλα τα ευρήματα, μεταξύ των οποίων ένα περίστροφο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ένα δίκαννο, 11 απομιμήσεις όπλων, πέντε γεμιστήρες, μια σκοπευτική διόπτρα και ένα ελατήριο πιστολιού πιστολιού, μια κάννη κυνηγετικού όπλου, 281 φυσίγγια, ένας κάλυκας και ένα βλήμα πολεμικού φυσιγγίου. Σε βάρος του 47χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας ένας 46χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής έρευνας που έγινε από αστυνομικούς του τμήματος Βόρειας Κέρκυρας στο σπίτι του στην περιοχή του Σιδαρίου, όπου κατασχέθηκαν μία συσκευή ηλεκτρικής ενέργειας tazer και ένας σουγιάς μήκους 72 εκατοστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη και ένας ανήλικος τουρίστας στον Λαγανά Ζακύνθου! Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν σωματική έρευνα στον 16χρονο αλλοδαπό, βρήκαν πάνω του ένα μαχαίρι μήκους 22 εκατοστών και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου. Μαζί του, παραπέμφθηκε με την ίδια κατηγορία ένας 24χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας έχοντας πάνω του μια σιδερογροθιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.