Πήγε να δει κρατούμενο στη φυλακή με «δώρο» ναρκωτικά!

Πήγε να δει κρατούμενο στη φυλακή με «δώρο» ναρκωτικά!

Με μικροποσότητα κάνναβης και ένα ναρκωτικό χάπι στην κατοχή του πήγε σε φυλακή των Χανίων για να επισκεφθεί έναν 44χρονο κρατούμενο. Υπολόγιζε όμως χωρίς του σωφρονιστικούς υπαλλήλους, που εντόπισαν τη ναρκωτική ουσία.

Ο λόγος για έναν 63χρονο άνδρα ο οποίος και συνελήφθη, όπως επίσης και ο 44χρονος κρατούμενος που δέχθηκε το επισκεπτήριο.

Η σύλληψή τους έγινε χθες το μεσημέρι σε Κατάστημα Κράτησης, ενώ η ποσότητα της κάνναβης και το ναρκωτικό χάπι κατασχέθηκαν.

Την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Δίωξης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: www.cretapost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.