ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρέθηκε μαχαίρι στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας – Τη Δευτέρα η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Βρέθηκε μαχαίρι στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας – Τη Δευτέρα η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

H αστυνομία βρήκε μαχαίρι στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαστώνος. Σύμφωνα με τις πηγές θα εξεταστεί από τους ειδικούς για να διαπιστωθεί αν υπήρχαν αποτυπώματα ενώ αναζητείται ένας δεύτερος άνδρας που τον κλώτσησε μαζί με τον κοσμηματοπώλη.

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις αναφορικά με την αιματηρή απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος, στην Ομόνοια, την περασμένη Παρασκευή, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 33χρονου δράστη, Ζαχαρία (Ζακ) Κωστόπουλου.

Αύριο, Δευτέρα, αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, που θα δώσει πολλές απαντήσεις για τις συνθήκες, υπό τις οποίες ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε τη ζωή του.

Παράλληλα, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, στο σημείο του κοσμηματοπωλείου της οδού Γλάδστωνος βρέθηκε ένα μαχαίρι, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί από τους ειδικούς της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φέρει αποτυπώματα του 33χρονου.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες, βάσει του σοκαριστικού βίντεο, που δείχνει καρέ-καρέ όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ παράλληλα αναζητούν τον δεύτερο άνδρα που, μαζί με τον κοσμηματοπώλη, επιτέθηκε και κλώτσησε τον Ζακ Κωστόπουλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί ερευνούν εάν πρόκειται για ιδιοκτήτη καταστήματος, τακτικό θαμώνα ή κάτοικο της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.